Arboga Brukshundklubb vid Adolfsberg
732 23 Arboga

Kontaktperson: Birgitta Nääs   E-post: sekreterare@arbogabk.se
För att komma i kontakt med klubben se under styrelse och kommittér

Bankgiro 5729-7467

Vägbeskrivning till Arboga Brukshundklubb:

Koordinater:

Från Stockholm/Strängnäs

• Kör E20 till Arboga, följ skyltar mot centrum. Fortsätt förbi rondell nr 2 (vid bensinmackar) till avfart mot Västermo/Herrfallet. Sväng av vänster (två gånger).

• Följ vägen mot Västermo ca 3 km. Sväng vänster vid skyltar Ridskola/Brukshundklubb.

Från Malmköping/Nyköping

• Kör väg 53 till Eskilstuna, sedan som ovan.

Från Köping/Västerås

• Kör E18 mot Arboga, tag av E20 mot Eskilstuna/Kungsör vid trafikplats Gräsnäs, följ skyltar mot Arboga S, sedan som ovan.

Från Fellingsbro/Lindesberg

• Kör väg 249 till Arboga. Vid första rondellen sväng höger mot Centrum, fortsätt fram till trevägskorsning (vid gammal bensinmack), sväng höger mot Västermo/Herrfallet. Därefter rakt fram ca 3 km till infart till Ridskola/ Brukshundklubb till vänster.

Från Örebro

• Kör E18/E20 från Örebro mot Stockholm. Vid trafikplats Slyte tag avfart 118 mot Arboga S/Götlunda. Åk gamla vägen ca 7 km till Götlunda, fortsätt mot Arboga S, åk rakt fram i rondell vid Vinbäcken och Ekbacksbadet. Tag avfarten mot Västermo (till höger), sväng vänster och fortsätt Västermovägen ca 3 km. Sedan som ovan.

Från Norrköping/Katrineholm

• Kör väg 56 mot Kungsör/Västerås. Passera förbi Hjälmaresund och Stora Sundby. Fortsätt ytterligare ca 1 km till avfart till vänster mot Västermo. Följ vägen genom Västermo, fortsätt ca 2 mil mot Arboga. Ca 3 km före Arboga sväng höger vid skyltar Ridskola/Brukshundklubb.