VALP/GRUNDKURS

Välkommen till en kurs som passar för alla hundåldrar från valp och uppåt.
Målet med kursen är att lägga en stadig grund att utgå ifrån både med tanke på en tillitsfull och trevlig samvaro i vardagen och/eller med tanke på framtida tävling. Kursen kan vara en bra förberedelse inför startklass, appellklass eller förstaklasser i andra hundsportsgrenar.

Här får du lära dig det du och din hund behöver för att få till en god relation och kontakt med allt vad det innebär för ert gemensamma liv framåt.
Vi kommer att fokusera på:

Grundfärdigheter såsom sitt, ligg, stanna
Inkallning

Stadga
Lek och lugn
Följsamhet
Kontakt

Förkunskaper: - inget speciellt men en tydlig vilja behövs att arbeta med er relation och att öva hemma mellan kurstillfällena på det vi gått igenom

Antal tillfällen: 5
Kursdag och tid: tisdagar 18-20
Datum: sept 3/9 och 24/9,  oktober 15/10, 22/10, 29/10
Pris: 500 kr + medlemsavgift
Instruktör: Margareta Brandrup-Wognsen
Plats: Klubbstugan vid Adolfberg

Välkommen med din anmälan!

Hör av dig med sms eller mejl till mig, Margareta, innan du anmäler dig så att jag vet om du ska gå hela kursen eller del av den.
0730 655228,  tetabws@gmail.com

Anmäl till kursen här nedan

• Är du ännu ej medlem i SBK ska du ta med kvitto för inbetalning för medlemskap i SBK